Faktasider om sten ...

- siderne herunder vil løbende blive opdateret

På disse sider kan du finde forskellige oplysninger om sten og relaterede emner. Hvis du ikke lige finder det du søger, kan du sende mig en mail, så vil jeg forsøge at finde et svar og lægge det ind.


På denne side vil der være tanker og artikler, som vedrører mig eller mit stenhuggeri, man kan blandt andet se et klip fra Tv midt vest, om mig og mine sten.

 

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer så kontakt mig her.

 

Gennem de sidste år, har der været en stigende interesse for vore kirkegårde. det er både holdninger og kulturelle spørgsmål, der bliver født af denne interese.

 

Kirkegårdens fakta side er tænkt, som et mødested for for disse interesser, jeg vil selv løbende lægge ting ind på siden, desværre forhindrer loven om ophavsret, at jeg frit kan lægge andres artikler ind, så har du en mening der har almen interesse, kan du sende den.

 

Som stenhugger, er jeg ofte blevet stillet spørgsmål om sten, det kan være ren nysgerrighed, om hvordan man tæmmer den uregerlige sten, eller det kan være en arkitekt der gerne vil finde den rette granit eller overflade, og som ikke kender fagets normer og fagudtryk. jeg har lagt en del praktiske ting ind på siden. hvis du har spørgsmål, eller mangler noget konkret, kan du kontakte mig.